Senaste inläggen

Av Therése Samuelsson - 8 maj 2015 17:09

Helt slutkörd efter denna händelserika och fullspäckade arbetsvecka. Det tar rejält på krafterna att komma in i nya rutiner med nytt jobb för Håkan och allt vad det innebär, sammanlagt har vi nog lagat middag 1 dag denna vecka :P

Jaja, ibland tar det lite tid att komma in i saker och ting. Jag har i alla fall fått iordning relativt i lägenheten och hunnit med en mindre storhandling under veckan men idag hoppas jag på att hinna med lite "me-time", det vill säga att sy :D


Det är helt sjukt vilken värld som plötsligt öppnar sig när man har sytt några plagg och känner sig mer bekväm i sitt syende samt vågar och kan prova sig fram lite, utav de finare tygerna man köpt på sig.

Nu är jag fast besluten om att hitta ett bra tros- och kalsongmönster så jag kan sy lite sånt också!

ANNONS
Av Therése Samuelsson - 23 april 2015 19:40

Många människor har genom årens lopp sagt att jag inte är som alla andra och då både menat det negativt och vissa gånger positivt, skulle det inte låta mycket mer positivt om man uttrycker sig som så att "alla är inte som du" för då blir man ju mer one of a kind istället för "den där"....bara en liten tanke sådär på kvällskvisten!


Men men, nu till något roligare...tro det eller ej men jag tycker faktiskt bra mycket bättre om roliga samtal och händelser än tråkiga även om man lätt kan snöa in i de klagande träsket.

I höstas så köpte jag en lotion från Yves Rocher som skulle hjälpa till att slimma kroppen eller som de skriver på hemsidan "Envisa celluliter blir mindre synliga, huden blir synbart slätare och figuren får en snyggare, fastare form", nu har ju inte jag några celluliter men mängder av bristningar från bland annat 2 graviditeter och lös hud fanns också endel. I vanliga fall så är ju inte jag den som tror på sånna här produkter så därför började jag med att beställa hem en liten tub med produkten för att testa i ca 2 veckor och det blev stor skillnad, den blekte till och med mina bristningar så det blev till att beställa hem den stora pumpflaskan och jag kan inte vara mer än nöjd med produkten och dess effekt!

Igår var jag och hämtade ut ytterliggare ett paket från Yves men denna gång beställde jag vad jag anser är nästa steg men av samma produktserie "En uppstramande gel som effektivt hjälper till att forma och förfina mage och rumpa", dock smörjer jag bara frampå och sidorna av magen då det är enda stället jag vill "strama åt" och denna ska man använda morgon och kväll i 30 dagar för att få märkbar skillnad så nu är det upp till bevis på den produkten!

 

Klicka på länkarna nedan för att se vilka produkter jag använt!

Produkt nr 1 

Produkt nr 2


ANNONS
Av Therése Samuelsson - 18 april 2015 10:47

Precis som rubriken avslöjas så vill vi nu ha hjälp att hitta köpare till dessa 3 maskiner!

Om du hjälper oss så går du självklart inte lottlös själv utan hjälp oss hitta en köpare och du får ett presentkort på 500 kr att handla för hos oss eller vill du kanske ha en av maskinerna själv så får du givetvis presentkortet själv.

 

     

                                   6200 kr                    16 000 kr                   34 500 kr

 

Info om maskinerna hittar ni om ni klickar på denna länk http://www.husqvarnatyger.se/begagnade-symaskiner/


Av Therése Samuelsson - 20 mars 2015 10:10

Idag bär vi något vitt för oss och alla andra som har ett barn för lite, vila i frid lilla Oliver ?

Vi rockar även sockor för alla de med downs syndrom!

Av Therése Samuelsson - 20 februari 2015 10:32

Det är ganska underhållande att från att inte ha något planerat på sin lediga helg till att det blir i princip fullspäckat, men jag klagar inte! Ett händelsefullt liv är ett rikt liv ;)


Idag blir det jobb till 15 och sen fika hos Natalie och Robin som nyss har flyttat så det ska bli trevligt.

Imorrn blir det att åka till graven, bara hoppas att vädret håller sig skapligt, efter det blir det kalas för Louise och Danne och sist men inte minst så blir det middag och förhoppningsvis mycket skratt med nyfunna vänner ;D


Ha en superbra fredag alla där ute...eller inne!   

Av Therése Samuelsson - 18 februari 2015 20:07

När man beslutat sig för att må bra igen eller i alla fall strävar åt det hållet igen så tar det ju ett tag innan det faktiskt vänder meb nu börjar jag kunna se ljuset i tunneln igen! De allt ljusare dagarna och solen som tittar fram oftare och oftare hjälper helt klart till men det sägs ju också att tiden läker alla sår.
Det har känts lite denna gång som att när såren är påväg att stängas och läka så har någon eller något varit där och strött i salt och sen filat med en rasp men nu så håller jag än en gång huvudet högt och SKA komma ut starkare på andra sidan igen!

Att leva ett starkt socialt liv betyder mycket för mig och de vänner/familj som accepterar mig för den jag är oavsett mina val hjälper mig mer än de anar, jag älskar er massor! ?

Av Therése Samuelsson - 9 februari 2015 09:54

Fula, äckliga, dumma ångest som finns där med mig allt mer och mer igen. Tänker för mycket, oroar mig för mycket och klandrar mig för mycket, usch låt det gå över snart!

Vill ta något lugnande, något orosdämpande som Oxascand, det skulle vara så lätt att ge vika men jag vägrar!

Det känns som att det är ett stort tecken på svaghet men i själva verket kanske det visar styrka, att man vågar må och erkänna att något är fel men det största hindret i vägen det är jag, det vet jag!


Ibland skulle allt vara så mycket lättare om jag inte tänkte massor, bara låter mig känna och gör val som känns rätt istället för att tänka 100 gånger om ifall det verkligen är rätt. Kändes något rätt från början så är det med största sannolikhet rätt.


Jag är en överlevare som ibland glömmer bort att leva, låt mig leva och må bra!

Av Therése Samuelsson - 2 februari 2015 16:36

Saker går upp och ner

Årstider kommer och går

Ett leende skiner upp och några tårar faller ner

Snön lägger sig för att sedan töa bort

Dagarna gryr och och kvällarna skymmer


Den senaste veckan har du varit fruktansvärt mycket i mina tankar, mer än vanligt

Humöret har gått ständigt upp och ner och tårarna vill tränga igenom vid de mest opassande tillfällena

Jag grät lite i torsdags, inte så mycket som jag behövde men jag orkade inte heller mer

Funderade härromdagen på att ta fram och titta på din bild, men jag orkade inte

Vi skulle besökt dig i lördags men det kändes för deprimerande att se en snötäckt grav

Jag vet att jag snart måste börja känna igen men jag vill inte, jag orkar inte må dåligt även om jag vet att det brukar ge mig styrka i slutändan


Jag vill väl egentligen bara säga att jag saknar dig   

9 månader av längtan och snart 7 månader av saknad, jag tänker fortfarande "varför vi"

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se