Alla inlägg den 16 mars 2020

Av Therése Samuelsson - 16 mars 2020 21:56

Helgen har tillbringats i goda vänners lag med middag på fragskvällen i sällskap med Christian och Sofie med barnen följt av en slapp lördag samt en trevlig påhälsning av Linn och barnen.

Fixandet i huset har stannat av något då vi dels fått upp det mest viktiga och så vet vi inte riktigt vart vi ska ställa resterande saker, vart tavlor och vissa hyllor ska hänga etc.

I lördags så kom Janne hem med en skoter till Evelinas förtjusning så i söndags blev det en liten premiärtur tack vare att vi fick låna en pulka men tyvärr var inte vädret riktigt på vår sida.

Idag började Evelina vecka nr 2 i skolan och hon trivs som bara den även om det självklart är lite jobbigt att sakna gamla vännerna ibland.
Idag var även min första dag på nya jobbet och det gick galant om jag får säga det själv, ser fram emot fler dagar och nya utmaningar! Och jag kan bokstavligt talat se jobbet från mitt köksbord!

På eftermiddagen idag så köpte vi ett par pjäxor till Evve så hon kunde premiärtur på sina skidor, det är roligt men svårt för tydligen lyssnar dom ju inte på henne ?

Ovido - Quiz & Flashcards